Geef je naambordje een persoonlijke uitstraling en ontwerp je eigen unieke naambordje met foto. Eenvoudig zelf te maken en verkrijgbaar in diverse formaten.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

1 Kies het formaat

Voor ieder wat wils

Naambordje op schuimplaat, plexi of aluminium


Wil je bij jouw voordeur een uniek en persoonlijk naambordje? Kies voor een naambordje op schuimplaat, plexiglas of aluminium! Het naambordje op kunststof schuimplaat is licht van gewicht en is gemakkelijk te bevestigen. Maar ook op het 5 millimeter dikke plexiglas kun je jouw leukste foto laten drukken. De foto wordt op de achterzijde gedrukt en is hiermee bestand tegen vocht en uv-straling. Het aluminium plaatje is 3,2 millimeter dik en is voorzien van een geborsteld motief. De foto’s kun je direct op onze site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Bestel je vandaag jouw naambordje, dan kun je deze binnen zes tot acht werkdagen ophalen in de winkel. Alle naamplaatjes worden standaard geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat je deze gemakkelijk aan jouw gevel kunt bevestigen.