Jouw mooiste foto als poster aan de muur
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .
MENU

Prachtige foto’s op posterformaat

Wil je jouw mooiste foto’s in het groot laten afdrukken? Bij Fuji Print kun je kiezen voor een foto op posterformaat! Zo kun je de poster aan de muur hangen of in een mooie wissellijst plaatsen . Je kunt van de mooiste foto’s ook een creatieve fotocollage maken, inclusief afbeeldingen en teksten.

Kies je poster

Prachtige foto’s op posterformaat


Wil je de babyfoto’s van je kinderen, de foto’s van je bruiloft of de vakantiefoto’s van die fijne wereldreis afdrukken op posterformaat? Bij Fuji Print kun je goedkoop posters laten afdrukken in een prachtige beeldkwaliteit. Of je de foto’s nu hebt gemaakt met je smartphone of een state of the art spiegelreflexcamera. De posters kun je af laten drukken op mat papier of glanzend fotopapier. Je kunt hierbij kiezen tussen verschillende afmetingen: van 20 x 30 centimeter tot 100 x 150 centimeter. Heb je verschillende beelden die je wilt afdrukken? Dan maak je er heel gemakkelijk een fotocollage van! De prijs per poster is afhankelijk van het formaat dat je kiest. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Heb je de poster besteld, dan wordt deze binnen vier werkdagen afgeleverd in de winkel van jouw keuze. Je betaalt hierbij geen verzendkosten.