Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

CM.software.pageHead

Bestelsoftware

Photogénie, Bestelsoftware Windows
Meer bestel comfort!
Maak eerst uw bestelling en maak dan contact met internet.

Themaboeken
In de bestelsoftware zitten diverse thema fotoboeken. Zoals baby jongen, baby meisje, huwelijk etc.
Downloaden en installeren van de Windows bestelsoftware:
  • 1
    Klik op de button Download om de gratis bestelsoftware te downloaden.
  • 2
    Sla de bestelsoftware op op uw computer door te klikken op de knop Opslaan.
  • 3
    Start de installatie van de software door te dubbelklikken op het gedownloade bestand.
  • 4
    Volg de instructies van de assistent die u in een paar stappen door de installatie leidt.
  • 5
    Na de succesvolle installatie, start u de bestelsoftware door te dubbelklikken op het symbool op uw bureaublad.
Download